Routebeschrijving

Vanuit de richting Eindhoven
U neemt op de A2/E25 richting Maastricht de afrit Urmond (afrit 48). Aan het einde van de afrit slaat u linksaf (N294), richting Sittard. U rijdt nu op de Urmonderbaan. Na ca. 4 km gaat u via het viaduct over de Middenweg/N276. Neem nu de 1e afslag rechts, de Lissabonlaan. Na ca. 400 meter rijdt u rechts de parkeergarage binnen.

Vanuit de richting Maastricht/Heerlen
U neemt op de A2/E25 richting Eindhoven de afslag Sittard (afrit 48). Aan einde van de afrit slaat u rechtsaf richting Sittard. U rijdt nu op de Urmonderbaan, (N294). Na ca. 4 km gaat u via het viaduct over de Middenweg/N276. Neem nu de 1e afslag rechts, de Lissabonlaan. Na ca. 400 meter rijdt u rechts de parkeergarage binnen.

OV
Vanaf het busstation Sittard neemt u de bus 32,36 of 37 naar halte Parijsboulevard / Stadion of Sportzone. Ons kantoor is gevestigd in het voetbalstadion. Wanneer u uitstapt aan de halte aan de Parijsboulevard (32) kunt u ook de parkeergarage aan de Lissabonstraat gebruiken. Stapt u uit aan de Sportzone dan vindt u ons bij de groene ingang.